B2B
X
RSS

Zápisník příspěvky 2019 květen

IRONPET - PŘÍRODNÍ ČESKÉ SUPERPRÉMIOVÉ KRMIVO BEZ OBSAHU LEPKU A KUŘECÍHO MASA
IRONPET - PŘÍRODNÍ ČESKÉ SUPERPRÉMIOVÉ KRMIVO BEZ OBSAHU LEPKU A KUŘECÍHO MASA

Logo IRONpet

Při vytváření značky IRONpet pro nás byla velkou inspirací drsná sportovní soutěž IRONMAN, u nás známá jako Železný muž. Sportovci, kteří se účastní závodu IRONMAN (Železný muž) musí mít vytrvalost, sílu a rychlost. Závody IRONMAN jsou velmi náročné vytrvalostní závody (odnož triatlonu), při kterých je prověřena fyzická i psychická odolnost každého jedince. Ten, kdo se chce titulem  IRONMAN  pyšnit, musí uplavat 3,86 km, ujet 180,25 km na kole a uběhnout maraton (42,2 km). Závod, v neskutečném limitu 17 hodin, tak zvládnou opravdu jen ti nejvíce odolní. Je tedy jasné, že hlavními vlastnostmi účastníků závodu jsou: vytrvalost, síla, rychlost. K dobrému výsledku nepochybně potřebují také pevné ZDRAVÍ.

Diagram IRONpet

IRONman, tedy „železný muž“, ať ten reálný nebo filmový, je lidský superhrdina, ale chyběl mu zvířecí parťák. Zdravý, vytrvalý, silný a rychlý „železný mazlíček“ – IRONpet. Jako správný pes, superhrdina, musí dbát na výživu. Základem jsou bílkoviny, lehce stravitelné sacharidy, zdravé tuky a v neposlední řadě také vitamíny. Takto sestavený jídelníček se stal základní inspirací pro sestavení superprémiového krmiva čtyřnohých šampionů.

Krmivo IRONpet bylo vyvinuto na základě naší téměř čtvrt století dlouhé zkušenosti s výživou psů. Receptury byly sestaveny podle nejnovějších nutričních trendů s důrazem na maximální stravitelnost a chutnost. Většina čerstvých surovin pochází z regionu Jižní Morava .

Suché krmivo IRONpet

IRONpet je přírodní české superprémiové krmivo bez obsahu lepku a kuřecího masa. Hlavním zdrojem bílkovin jsou  maso   z krocana  nebo  hovězí maso Hrášek , zdroj zdraví prospěšné vlákniny, podporuje imunitu a správnou funkci srdce, má nízký glykemický index. Obsahuje rýži – obilovinu bohatou na řadu vitamínů a minerálů. Neobsahuje žádné alergeny, jako je pšenice, kukuřice nebo soja. Pro výživu kloubního aparátu jsou přidány   hydrolyzované skořápky korýšů  (zdroj glukosaminu) a  extrakt z chrupavek  (zdroj chondroitinu). Díky obsahu esenciálních mastných kyselin pečuje o srst, kardiovaskulární systém a rozvoj mozku a působí jako prevence před řadou onemocnění. K dobrému trávení přispívá  yucca schidigera , která čistí trávicí soustavu a snižuje cholesterol v krvi. Obsahuje pouze přírodní konzervanty a antioxidanty.

Na přání zákazníků jsme nově zařadili do sortimentu také IRONpet BEEF mini adult, který dosud chyběl. Nyní je na 12kg balení zaváděcí akce 2+1 zdarma.

Mokré krmivo IRONpet

Mokré krmivo IRONpet je vyrobeno z 100% přírodních ingrediencí. Obsahuje pouze jediný zdroj živočišných bílkovin (monoprotein) ve formě hrubě mletých kusů, což zajišťuje snadnou stravitelnost a vstřebatelnost živin. Krmivo neobsahuje obiloviny ani soju, je tedy bezlepkové, hypoalergenní a snadno stravitelné i pro psy s citlivým trávením. Přidaný olej (lněný nebo ze světlice barvířské) je cenným zdrojem omega 3 a 6 esenciálních mastných kyselin, kromě péče o srst psa působí také jako důležité přírodní antioxidanty. Přidané minerály a vitamíny podporují zdraví psa. Zvolené druhy – krůtí, hovězí a jehněčí se skvěle doplňují se suchým krmivem IRONpet.

koláž IRONpet komplet

/seznamapi/postdata