B2B
X
RSS

Zápisník příspěvky 2023 listopad

Nové receptury konzerv IRONpet – 100 % masa, bez obilovin
Nové receptury konzerv IRONpet – 100 % masa, bez obilovin

Stejně jako my, i naši mazlíčci potřebují vyváženou stravu z kvalitních surovin, aby byli zdraví a šťastní. A právě proto přichází IRONpet se zcela novými recepturami konzerv, které obsahují 100 % masa.

 

Kvalitní živočišné bílkoviny

Bílkoviny jsou pro naše mazlíčky zásadní - podporují růst a obnovu buněk, posilují imunitní systém a dodávají energii. Pro psy a kočky jsou živočišné bílkoviny lépe stravitelné a využitelné než ty rostlinné. Konzervy IRONpet obsahují pouze maso, a tak váš mazlíček dostane jen to nejlepší.

 

Přírodní a kvalitní suroviny

Každá ingredience krmiva IRONpet je pečlivě vybrána s ohledem na její výživové hodnoty a přínos pro zdraví mazlíčka. Navíc jsou suroviny z lokálních zdrojů, čímž snižujeme ekologickou stopu. 

 

Bez lepku a hypoalergenní

Mnoho mazlíčků trpí alergiemi nebo intolerancí na některé ingredience. IRONpet konzervy neobsahují potencionální alergeny (obiloviny jako pšenici, kukuřici a ani sóju) nebo problémový lepek, čímž se minimalizuje riziko alergických reakcí a trávicích problémů.

 

Snadno stravitelné

Krmivo IRONpet je navrženo tak, aby bylo snadno stravitelné a aby mazlíček mohl využít všechny potřebné živiny. Krmivo je vhodné i pro zvířata s citlivým zažíváním.

 

Bez umělých barviv a konzervačních látek

Umělá barviva a konzervační látky mohou mít škodlivé účinky na zdraví mazlíčků. IRONpet se proto vyhýbá jakýmkoliv umělým přísadám a místo toho se zaměřuje na přírodní konzervaci svých produktů.

 

Vitamíny a aminokyseliny

Vitamíny a aminokyseliny jsou základní stavební kameny pro zdraví a vitalitu mazlíčka. Je tedy důležité zajistit, aby jejich strava jich obsahovala dostatek. V IRONpet konzervách nalezne váš mazlíček vitamín A,E,D a aminokyseliny Lysin, Methionin a Cystin.

Vitamín A pro správnou regeneraci kůže a srsti.

Vitamín E pro tvorbu svalů a správné fungování srdce.

Vitamín D pro správnou stavbu kostí a zubů.

Lysin napomáhá správnému vstřebávání vápníku a budování svalů.

Methionin má příznivý vliv na stav kůže a srsti.

Cystin má silné antioxidační účinky.

 

Nové receptury konzerv IronPet pro psy a kočky nabízí nejen chutný zážitek, ale také kvalitu. Naši mazlíčci si zaslouží jen to nejlepší.

 

NABÍDKA KONZERV IRONPET PRO PSY

NABÍDKA KONZERV IRONPET PRO KOČKY

Paroží – přírodní a zdravý pamlsek pro psy
Paroží – přírodní a zdravý pamlsek pro psy

V poslední době se stále více majitelů psů zajímá o přírodní a zdravé pamlsky pro své čtyřnohé mazlíčky. Jedním z takových pamlsků je paroží ze zvěře, které se stává stále populárnějším mezi majiteli psů.

Paroží, které pochází z jelenů, daňků nebo jiných druhů zvěře, je nejen chutné, ale také prospěšné pro zdraví psa. Psi mají přirozenou potřebu žvýkat. Žvýkání jim pomáhá udržovat zdravé zuby a dásně, ale také je zabaví a poskytne jim pocit uspokojení. Paroží je ideální žvýkací pamlsek pro psy, protože je přírodní, bezpečný a zdravý. Je vhodné pro všechna plemena a velikosti psů, protože se dají koupit v různých tvarech a velikostech.

 

SLOŽENÍ

Paroží ze zvěře je přírodní materiál, který se skládá převážně z keratinu. Keratin je proteinová látka, která tvoří různé tvrdé struktury, jako jsou vlasy, nehty a rohy. Paroží obsahuje také minerály, jako je vápník a fosfor, které jsou důležité pro zdravé kosti a klouby.

 

Paroh se skládá z několika prvků:

  • VODA: Paroh obsahuje asi 6-8 % vlhkosti, která se mění podle doby a podmínek skladování.
  • ORGANICKÉ LÁTKY: Paroh obsahuje asi 39 % organických látek, jako jsou bílkoviny, kolagen, elastin a keratin. Tyto látky dodávají parohu pevnost a pružnost.
  • MINERÁLNÍ LÁTKY: Paroh obsahuje asi 61 % minerálních látek, jako jsou vápník, fosfor, sodík, hořčík, železo, zinek a další. Tyto látky podporují růst a tvrdost parohu.

 

Je potřeba si uvědomit, že složení paroží se může mírně lišit v závislosti na druhu zvěře, jeho věku a výživě. Mladé paroží může obsahovat více minerálů, zatímco starší paroží může být tvrdší a hustší.

 

VÝHODY

  • PŘÍRODNÍ A BEZ PŘÍSAD: Paroží pro psy jsou přírodní produkty, které neobsahují žádné umělé přísady, konzervanty nebo barviva. Jsou také udržitelné, protože pocházejí ze shozených parohů jelenů nebo daňků, které by jinak byly zahozeny.
  • ODOLNÉ A DLOUHO VYDRŽÍ: Paroží pro psy jsou dlouhotrvající hračky, které poskytují hodiny zábavy a stimulace pro psy. Psi je mohou žvýkat velmi dlouho, aniž by se rozbily. Toto žvýkání může být pro psy uklidňující a pomoci jim snížit stres a úzkost.
  • ČISTÍ ZUBY A DÁSNĚ: Žvýkání paroží pomáhá odstraňovat zubní plak a kámen a zlepšuje také dech psa.
  • BOHATÉ NA MINERÁLNÍ LÁTKY: Paroží pro psy je také bohaté na minerály, jako je vápník, fosfor, železo, hořčík, draslík a zinek. Tyto minerální látky jsou důležité pro zdraví psa, podporují zdravý růst kostí, kloubů a chrupavek.

 

JAK VYBÍRAT

Při výběru a používání paroží pro psy je důležité dodržovat několik základních pokynů:

  • VELIKOST A TVRDOST: Vyberte paroží odpovídající velikosti a tvrdosti pro vašeho psa. Menším psům by mělo být nabídnuto menší a měkčí paroží, zatímco větším a silnějším psům se hodí větší a tvrdší kusy. Důležité je, aby pes nemohl paroží snadno polknout, což by mohlo způsobit potíže.
  • KVALITA A ZDROJ: Zvolte paroží ze spolehlivého a důvěryhodného zdroje. Paroží by mělo být čisté, bezpečné a vhodné pro konzumaci psa. Je také dobré se vyhnout paroží, které bylo chemicky ošetřeno nebo obsahuje nežádoucí přísady.
  • DÁVKOVÁNÍ: Dodržujte doporučené dávkování. I když je paroží přírodní, je důležité nepodávat příliš velké množství najednou, aby se předešlo přejídání nebo potenciálním trávicím problémům. Měli byste také sledovat, jak váš pes reaguje na paroží, někteří psi mohou být na ně alergické nebo mohou mít zažívací potíže po jejich požití. V těchto případech doporučuji se poradit se svým veterinárním lékařem.
  • BEZPEČNOST: Paroží pro psy mohou být také nebezpečné, pokud se rozštěpí na ostré kousky nebo se ucpou v krku nebo střevech psa. Proto sledujte svého psa při konzumaci paroží a ujistěte se, že ho nepoškrábal nebo nespolkl velký kus. Také mu ke žvýkání paroží poskytněte dostatek vody k pití.
  • SKLADOVÁNÍ: Paroží by mělo být skladováno v suchu a chladu. V případě, že je paroží nevhodně skladováno nebo ošetřováno, může být kontaminováno bakteriemi nebo plísněmi. Proto doporučuji vybrat paroží od spolehlivých dodavatelů a pravidelně je čistit teplou vodou a mýdlem. Také se ujistěte se, že je uloženo bezpečně tak, aby pes neměl přístup k velkým kusům, které by mohl spolknout celé.

 

JELENNÍ NEBO DANČÍ PAROŽÍ

Dančí a jelení paroží jsou dva typy paroží, které se nejčastěji používají jako pamlsky pro psy, mezi nimiž existují určité rozdíly:

  • VELIKOST: Jelení paroží je obecně větší než dančí paroží. Jeleni mají větší a hranatější paroží, zatímco dančí paroží je obvykle menší a může mít více větví.
  • TVAR: Jelení paroží má tendenci mít složitější tvar a větší počet větví než dančí paroží. Dančí paroží může být jednodušší a mít méně větví.
  • PEVNOST A ODOLNOST: Jelení paroží je obecně tvrdší než dančí paroží. To znamená, že pes bude muset pracovat více na žvýkání a opotřebování jeleního paroží
  • CHUŤ: Chuť jeleního a dančího paroží se může lišit. Někteří majitelé psů zaznamenávají, že jejich psi mají raději jednu chuť před druhou. Je to však individuální preference psa.
  • VHODNOST: Dančí paroží pro svůj rozměr a menší tvrdost je vhodný pro menší psy, zatímco jelení, které bývá větší a tvrdší je vhodnější pro větší psy.

Jak dančí, tak jelení paroží jsou bezpečné a zdravé žvýkací pamlsky pro psy. Při výběru paroží je důležité zohlednit velikost, věk a také chuťové preference vašeho psa.

 

TIPY NA BEZPEČNÉ PODÁVÁNÍ PAROŽÍ PSOVI

  • Paroží vždy podávejte psovi pod dohledem.
  • Vyberte vhodnou velikost a tvrdost pro vašeho psa.
  • Pokud je paroh příliš tvrdý, můžete ho před podáním mírně namočit.
  • Pokud pes paroh rozkousá, odstraňte všechny malé kousky.
  • Poskytněte mu při žvýkání dostatek vody.

 

Paroží pro psy jsou zajímavou a zdravou alternativou žvýkací hračky či pamlsku pro vašeho psa.

 

PAROŽÍ PRO PSY NALEZNETE NA NAŠEM E-SHOPU

 

/seznamapi/postdata